Team 2017-07-11T18:01:38+00:00

Cas: ontdekker/eigenaar
“We leven in een indrukwekkende wereld met oneindige mogelijkheden. We kunnen naar de maan en terug, maar een eerlijk product voor een betaalbare prijs is te veel gevraagd? Ik ben er heilig van overtuigd dat het anders moet.

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat het helpen van anderen mij energie geeft. Toen ik veel hoorde en las over de scheve verhoudingen in de mode-industrie leek dit mij een wereld waar anderen wel wat hulp konden gebruiken. Daarom ben ik in 2015 begonnen met Liberality. Met het aanbieden van eerlijke, betaalbare, kwalitatief goede kleding help ik zowel de mensen die het maken als de mensen die het dragen. Door mijn bijdrage te leveren aan het geluk van een ander en dat van volgende generaties word ik bovendien zelf ook gelukkiger.”

TEAM

Naar onze mening is een bedrijf pas succesvol als het andere mensen gelukkig maakt. Iedereen die bijdraagt aan het produceren van een product, moet hiervoor een eerlijke beloning krijgen. In het productieproces van kleding is op dat gebied nog veel winst te behalen. Het uitbuiten van arme mensen om consumenten in de westerse wereld te bedienen moet anno 2017 tot het verleden behoren.

Het is daarom ons doel om gezonde en eerlijke producten te maken die mensen blij maakt. De mensen die het product maken, mogen daarbij niet langer vergeten worden en verdienen net zo veel geluk als zij die de kleding uiteindelijk kopen.

Wij ontwerpen alledaagse kleding voor een brede doelgroep. Omdat mode en de wens van de consument constant verandert, verdiepen wij ons dagelijks in de markt. Wij verplaatsen ons in onze klanten, zodat we weten wat zij graag dragen. Door de laatste trends te vertalen naar onze collecties, zijn deze altijd actueel. Het is bevredigend en uitdagend om bij het ontwerp rekening te houden met onze missie.