//Kwaliteit
Kwaliteit 2017-06-30T12:41:34+00:00

Een stapje extra voor kwaliteit en duurzaamheid

Kleding vormt een belangrijk onderdeel van je identiteit. Mooie, goede kleding zorgt voor en goed uiterlijk, wat weer bijdraagt aan je eigenwaarde. Het is het eerste wat anderen van je zien en speelt dus een cruciale rol bij de eerste indruk die je bij anderen maakt. Daarom staat kwaliteit bij Liberality voorop. We zorgen daarbij altijd voor een optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Door uitsluitend gebruik te maken van het beste, biologische katoen en alleen te werken met gecertificeerde stoffen, zijn al onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor hebben ze een betere uitstraling en gaan ze bovendien lang mee.

Kwaliteit is echter niet het enige waar we ons op focussen. Duurzaamheid is minstens zo belangrijk, daarom richten we ons productieproces zo duurzaam en eerlijk mogelijk in. We willen namelijk dat onze klanten een goed gevoel bij ons merk hebben. Hiervoor zetten we graag een stapje extra door elke dag kritisch naar onze eigen keten kijken.

Less is more

Bij Liberality houden we het graag simpel. We minimaliseren het ontwerp en zien het als een kunst om dingen weg te laten. Bij alle kleding van Liberality ligt de focus op